Overslaan naar content

Werken bij gemeente Son en Breugel

Bij onze compacte dienstbare organisatie werken we samen aan grote opgaves waar we echt impact mee maken. Bij ons waarderen we je, krijg je steun en stellen we je in staat om je professionele en persoonlijke doelen te bereiken in een open en fijne werksfeer.

 • "Het voelt goed dat ik iets kan betekenen voor mensen die het nodig hebben"

  Nicole

  Armoederegisseur

 • "De vrijheid om mijn eigen werktijden en -plek in te delen vind ik erg prettig!"

  Marius

  Medewerker openbare ruimte

 • "Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen met trainingen en opleidingen en dat kan hier!"

  Kirstin

  Communicatieadviseur

Ruimte voor gezelligheid, vitaliteit en verbinding

Een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk. Daarom kun je je werktijden zelf indelen en flexibel werken tussen thuis en op kantoor. Iedere maand organiseren we een eat & meet, waar collega’s gezellig samen lunchen. Ook organiseren we lunchsessies van een 30 minuten waar collega’s elkaar inspireren over een onderwerp. Wandelend vergaderen vinden wij heel normaal en nuttig en er ligt iedere week lekker vers fruit op kantoor

Vacatures

Wegbeheerder
Hybride
 • Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland

Bij ons krijg jij de ruimte om te ontwikkelen

Als medewerker ben je het hart van onze organisatie. Daarom vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk en professioneel kunt blijven ontwikkelen en plezier in je werk hebt. We hebben een aanbod aan trainingen die je volgen. Daarnaast ben je vrij om suggesties te doen voor opleidingen en trainingen die bij jouw ontwikkeling passen.

Ontmoet jouw collega's

Werken bij ons betekent werken in een informele organisatie, met ruimte voor eigen ontwikkeling, plezier en een goede balans tussen werk en prive.

Wat kun jij van ons verwachten

Ruimte voor ontwikkeling

Flexibele werktijden

17,5% budget bovenop je salaris

Fijne open sfeer

Gemeente Son en Breugel

Son en Breugel is een groene, Brabantse gemeente met ruim 18.000 inwoners waar het goed wonen, werken en verblijven is. De ligging van bedrijvenpark Ekkersrijt binnen de gemeentegrenzen, zorgt ook voor stedelijke bedrijvigheid. Samen met ongeveer 80 collega’s werken we samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke partners aan onze lokale en regionale opgaven op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, economie, duurzaamheid, wonen, milieu, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

We willen inzetten op de drijfveren van onze medewerkers. Drijfveren zijn de basis je intrinsieke motivatie. Daarom hebben wij een intern programma, SamenWerkt*, die dat stimuleert.

Logo samen werkt