Overslaan naar content

Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden

We werken in een informele sfeer en vinden een goede werk-privébalans belangrijk. Daarom hebben we flexibele werktijden, zorgen we dat je je werkplek kunt aanpassen op het soort werk dat je van plan bent te gaan doen en is er aandacht voor jouw kwaliteiten en doorontwikkeling. Tegelijkertijd maken we het werken extra leuk door tijd te maken voor ontspanning in de vorm van teamuitjes of een gezamenlijke borrel.

Individueel keuzebudget

Naast een goed salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit budget kun je flexibel inzetten en biedt diverse mogelijkheden. Wil je graag wat extra vrije tijd? Dan kun je extra verlof kopen. Misschien investeer je liever in jezelf en wil je een opleiding volgen. Het kan allemaal!

Pensioen

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al bijna met pensioen gaat: het is fijn om te weten dat dit bij ons goed geregeld is. Gemeente Son en Breugel heeft het pensioen ondergebracht bij ABP en biedt meerdere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan eerder stoppen met werken, een variërende hoogte van het uitgekeerde bedrag of gedeeltelijk doorwerken. Welke wens je daarin ook hebt, wij betalen 2/3 van je pensioenpremie.

Rechtsbijstand

Tijdens je dienstverband ben je verzekerd voor rechtsbijstand en ongevallen, waarvoor de premie volledig door ons betaald wordt. De ongevallenverzekering verleent een 24-uursdekking voor eventuele financiële gevolgen bij ongevallen.

Op de fiets naar je werk? Graag!

Als je vast in dienst bent, kun je kiezen uit 2 regelingen om op de fiets naar je werk te komen: de fietsregeling en de leasefietsregeling. De fietsregeling biedt de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen, maar bijvoorbeeld een e-bike leasen is ook een optie dankzij onze leasefietsregeling.

Zorgverzekering

Bij ons kun je met korting een zorgverzekering afsluiten bij IZA, CZ en Menzis. Wij helpen je hier graag bij!

Vakantiedagen

Naast al het harde werken hoort ook de nodige ontspanning. Gelukkig heb je bij ons voldoende vakantie en kun je ook nog extra dagen kopen met je IKB-budget. Als je 36 uur werkt, heb je per jaar recht op 144 uur (4 weken) wettelijk verlof. Met je individueel keuzebudget kun je maximaal 187 uur extra verlof kopen. Daarnaast heb je recht op 72 uur bovenwettelijk verlof.

Gemeente Son en Breugel valt onder de CAO voor gemeenten. Deze CAO regelt de arbeidsvoorwaarden voor werknemers die in dienst zijn bij een gemeente.