Overslaan naar content

Teamcoördinator beleid openbare ruimte

Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland€ 4.020 - € 6.297 per maandGemeente Son en Breugel

Functieomschrijving

Team coördinator beleid openbare ruimte

(36 uur, schaal 11)


Zie jij het als interessante uitdaging om de verbinding te leggen tussen beleid en uitvoering, zodat onze gemeente en het bedrijventerrein van Ekkersrijt goed zijn ingericht? En wil jij als senior van het team je collega’s begeleiden bij inhoudelijke vraagstukken maar hen ook ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag met jou in contact.


Jouw nieuwe uitdaging…

Is een veelzijdige en verantwoordelijke baan. Met jouw ambtelijke ervaring en civiel technische kennis stel je enerzijds integraal beleid op voor de openbare ruimte. Anderzijds ondersteun je jouw collega’s om het functioneren van de teams naar een hoger niveau te brengen. Je legt de verbinding met de andere beleidsterreinen en je bent je bewust van de consequenties van het beleid als het gaat over het beheer ervan. Als team coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de collega’s. Je helpt waar nodig bij het proces van bestuurlijke besluitvorming en legt de verbinding tussen team PUBB (Projecten Uitvoering Beheer en Beleid) en team Wijkbeheer. Ook leg jij een sterke verbinding met het beleidsvormende team Ruimte Economie en Duurzaamheid. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan met name uit:

 • De dagelijkse aansturing van de teams PUBB en Wijkbeheer, waarbij de nadruk ligt op het coachen van collega’s.
 • Het opstellen van het integrale beleid voor de Openbare Ruimte in nauwe afstemming met je collega’s.
 • Coördineren en realiseren van de P&C cyclus voor jouw teams.
 • Aansturen diverse projecten en ontwikkelingen in de openbare ruimte.
 • Deelnemen aan inhoudelijk gerichte stuurgroepen in de regio.
 • Verantwoordelijk voor de integrale meerjarenplanning.
 • Periodieke gesprekken met je collega’s om te horen hoe het met ze gaat.
 • Zorgen dat de functies binnen je teams goed bezet zijn.
 • Samenwerken met de manager Ruimte en de 4 andere coördinatoren binnen de organisatie.


Kortom, je kan bij ons verwachten dat je een uitdagende en diverse functie krijgt met volop ruimte voor je eigen ontwikkeling! Wij zijn een kleine organisatie dat maakt dat je ook zo’n divers werk kan doen. Je kent je collega's en dat maakt het contact laagdrempelig waardoor het makkelijk is om snel met elkaar af te stemmen.


De organisatie

Binnen de gemeente Son & Breugel werken we met ongeveer 85 collega’s samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke partners aan onze lokale en regionale opgaven op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, economie, duurzaamheid, wonen, milieu, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

Wij staan voor een veilige werkomgeving waarin je mede jouw groei- en ontwikkelpad zelf kunt bepalen. We omarmen een goede werk-privé balans en hebben aandacht voor jouw ontwikkeling en vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de Dommelvallei academie, wandelend vergaderen en iedere dag vers fruit. Er worden veel activiteiten door de Personeelsvereniging georganiseerd. En ook de collega's zelf initiëren gezellige activiteiten.


Wie ben jij

Je hebt ervaring in een overheidsorganisatie en adviserend richting bestuurders. Met jouw analytische blik stel jij beleid deskundig op. Daarnaast heb jij:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Verbindende kwaliteiten waarmee je collega’s en de teams dicht bij elkaar brengt.
 • Leiderschapskwaliteiten, waardoor collega’s jou in vertrouwen kunnen nemen, maar jij lastige keuzes of gesprekken ook niet uit de weg gaat.
 • Je hebt ervaring opgedaan in civiel technische werken. Dat zorgt ervoor dat jij een volwaardige sparringpartner bent voor je team en de organisatie.


Wat kun jij van ons verwachten

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Telefoon en laptop;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een salaris van maximaal € 6297,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 11, salarispeil 2 januari 2023) afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Bovenop je salaris ontvang je een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris, voor onder andere rechtstreekse uitbetaling, aankoop van extra verlof, uitruil woon-werkverkeer of de fiscaal vriendelijke aankoop van een fiets;
 • Een aantrekkelijke verlofregeling.


Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature?

Solliciteer dan direct en wie weet start jij binnenkort als onze nieuwe collega.


Heb je eerst nog vragen?

Dan bel, mail of app ons gerust! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Dirk van Riel via 06 30082987.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Anouk Sandig P&O adviseur, via 06-55104479.


Passen wij bij jou en jij bij ons? We horen graag waar jij goed in bent en hoe jouw werkgeluk eruit ziet. Daarom is het belangrijk om te weten wie jij écht bent. Jouw persoonlijkheid is doorslaggevend. Een persoonlijkheidsanalyse maakt dan ook onderdeel uit van onze selectieprocedure. De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maak deel uit van de selectieprocedure.

Ben jij enthousiast?

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.020 - € 6.297 per maand
Gemeente Son en Breugel

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.020 - € 6.297 per maand
Gemeente Son en Breugel